door

Bezoek Londen met je collega's! 'London it is worth a visit'

Een incentive naar Londen, een metropool op 1 uur vliegen van Nederland. Een mooie wereldstad met flair, prachtige gebouwen, parken, shopping centra, musea en activiteiten. De Big Ben, the Londen Eye, St. James Park, Buckingham Palace, West End, Hyde park, etc. In 2 of 3 dagen komt u nog ogen en tijd te kort. Londen verbindt klasse, kunst en veel bezienswaardigheden met gezellige pubs. Daarnaast kunt u fietsen, golfen, varen, teamworken en relaxen. Training & Travel stelt geheel naar uw wensen uw incentive samen.

.....gaat u voor de geijkte bezienswaardigheden in Londen of naar de hele speciale?

We vliegen in de ochtend naar Stansted, gaan per trein en metro naar het Kensington, checken in en gaan gelijk op pad met u op West End of Earls Court. We gaan lunchen op een leuke locatie en gaan daarna per citytour door Londen. Het diner vindt in het centrum plaats, daarna kunt u de avond vrij besteden als groep. Iedereen spreekt voldoende Engels om de weg terug te vinden toch?

Na het ontbijt volgt er een spannende fietstocht door de stad (ja dan kan echt) met gids. U komt door prachtige parken en langs veel mooie gebouwen. De gids geeft u daarbij veel waardevolle informatie. Onze lunch is weer in het centrum op een andere locatie en in de middag gaan we bootje varen op de Thames. Het diner is nog een verrassing....maar wel heel bijzonder.

De derde dag sluiten we in de ochtend af met een vergadering of teamworksessie in een park. Vervolgens is er tijd voor eigen invulling van het programma. Ook hier kan Training & Travel u bij helpen. We verzamelen in de namiddag voor de transfer naar vliegveld en retourvlucht naar Nederland.

Want to visit Londen? Wilt u Londen bezoeken? Met collega's of uw salesteam? Is het een jubileum of bedrijfsuitje? Klik hier voor meer informatie.

U kunt ook per boot reizen i.p.v. met het vliegtuig. 2 nachten in een mooie hut met ontbijtbuffet en 1 nacht in een hotel in Londen.

Jan ter Haar
Jan ter Haar Verantwoordelijk voor nieuwe bestemmingen