door

Big Country House in het Sauerland

Heeft u plannen voor een Teamtraining voor de zomer?

Training & Travel biedt u de ideale plek voor een Teamtraining ‘Sales, Communicatie of BOT-sessie’. Onze toplocatie het Big Country House in het Sauerland is geschikt voor groepen tot 25 personen.

Ideale locatie voor uw Teambuildingactiviteit of Teamtraining op maat

Even weg van huis en haard, kantoor en de dagelijkse sleur. Training & Travel beveelt u het vernieuwde concept van Big Country House, Winterberg Sauerland, aan voor uw teamtraining omdat echt alles tot in detail geregeld wordt. “We hebben al jarenlang goede ervaringen met de eigenaren van het Big Country House in Winterberg.” Het Big Country House bezit een groot en ruim terras met prachtig uitzicht. De tuin is geschikt voor een feestelijke BBQ. De 10 kamers hebben een eigen douche en toilet en zijn van alle luxe voorzien. Het gebruik van de Finse Sauna  infraroodcabine is bij de prijs inbegrepen. Hier kunt u heerlijk ontspannen en de stress van u af laten glijden. Het typische Duitse ontbijt met vers gebakken broodjes, marmelade, vleesbeleg, ei-gerechten en fruit, is uiteraard van hoge kwaliteit.

In het voorjaar en de zomer kunt u genieten van de rust de prachtige natuur en omgeving. Wandeltochten, mountainbiken, klimmen of gezellig een terrasje pakken in Winterberg of Willingen. Een typisch Duits biertje, streek- of Schnitzelgerecht? U zult zich in het Sauerland meer dan welkom voelen.

  • Teamtraining inclusief Outdoor activiteiten op maat mogelijk
  • Locatie is geschikt voor een Jubileumfeest
  • Vraag naar de extra mogelijkheden en stuur ons een mailtje voor meer informatie
Jan ter Haar
Jan ter Haar Verantwoordelijk voor nieuwe bestemmingen