door

Denemarken nieuwe bestemming Training & Travel

Denemarken is qua oppervlakte iets groter dan Nederland en telt circa 5,3 miljoen inwoners. Het land telt meer dan vierhonderd eilanden, heeft een kustlijn van circa 7.300 kilometer en is geografisch grofweg in te delen in Jutland (schiereiland dat is verbonden met Duitsland), het eiland Funen, het eiland Seeland (met hoofdstad Kopenhagen), Oost-Denemarken (de eilanden Lolland, Falster, Møn en Zuid-Seeland) en het eiland Bornholm in de Oostzee.

Een Citybreak..... met het personeel naar Kopenhagen

Een Incentive naar bijvoorbeeld Kopenhagen kan een perfecte Citybreaker zijn. Een beloning voor een jaar hard werken met je team. Een perfect bedrijfsuitje om iets te vieren, zoals een jubileum.Training & Travel kan het nuttige, zoals een teamtraining, met het aangename verenigen. Een kort verblijf in een grote stad als Kopenhagen, met als focus een actieve verkenning van de stad. Sfeer proeven, musea bezoeken, voldoende culturele mogelijkheden, restaurants, cafés, nachtleven en shoppen. Sportieve activiteiten. Kopenhagen heeft in de internationale media de wind mee. Bijvoorbeeld dankzij interesses voor de infrastructuur, de fietspaden, manier van leven en architectuur. Maar ook dankzij de bekende en internationaal succesvolle tv-series The Bridge, The Killing en Borgen. Deze internationale bekendheid geeft unieke en sterke argumenten om juist nu naar Denemarken te gaan en Training & Travel uw Incentive of groepsreis op maat te laten regelen.

Kleurrijk Nyhavn, het koninklijk paleis Amalienborg, het wereldberoemde Tivoli Gardens pretpark en het Operagebouw. Dit zijn slechts enkele van de bekende bezienswaardigheden van Kopenhagen, allemaal op loop- of fietsafstand van het historische stadscentrum. In de oude straatjes en steegjes ontdek je een verscheidenheid aan winkels, cafés, restaurants en historische gebouwen. Ga winkelen op Strøget, de langste autovrije winkelstraat van Europa of wat dacht u van een boottochtje met een verrassend uitzicht over het water.

Denemarken is een bezoek met jouw team meer dan waard

Het Deense eilandenrijk is dichtbij en uitstekend bereikbaar; vanaf Utrecht is het nog geen zeshonderd kilometer per auto tot de Duits-Deense grens. Per vliegtuig zijn rechtstreekse verbindingen naar Aalborg, Billund en Kopenhagen. De natuur is de hoofdreden voor veel Nederlanders om voor het Deense eilandenrijk als vakantiebestemming te kiezen. Ook termen als kindvriendelijk, schoon en veilig spelen een rol. Denemarken wordt ervaren als een vakantieland met een gemoedelijke sfeer, veel rust en ruimte en volop attracties en bezienswaardigheden. En Denemarken is zeer geschikt als Incentive bestemming. Denemarken is uitgeroepen tot het gelukkigste land ter wereld......ook zo benieuwd hoe dat voelt?

Congressen en Meetings & Incentives. Groepsreizen, teamuitjes, bedrijfsfeesten.....je kunt het zelf niet zo gek bedenken, maar Training & Travel kan dat wel. Training & Travel maakt uw Incentive voor geheel Op Maat en naar uw wens. U hoeft alleen maar te genieten en te ervaren. Meer weten?

Jan ter Haar
Jan ter Haar Verantwoordelijk voor nieuwe bestemmingen