door

Er kan veel bij De Deel en op alle locaties van Training & Travel

Training & Travel werkt samen met diverse locaties in Nederland en het buitenland. Vanaf deze locaties vinden de georganiseerde activiteiten plaats. Onze locatie Vergadercentrum de Dèèl beschikt over 3 multifunctionele zalen, met mogelijkheden voor 10 tot 200 personen. Deze zalen kunnen geheel naar uw wens worden ingericht tot discussiekamers of zelfs een theaterzaal. De ruimten zijn uitermate geschikt voor cursussen, meetings, vergaderingen en workshops.

"De Dèèl is een voormalige boerderij waarvan de bouwconstructie nog intact is. Het behoud van het karakteristieke aan het pand, de authentiek ingerichte zaal, maar ook de aanwezigheid van een moderne zaal zorgen ervoor dat de Dèèl u verschillende sferen kan bieden. U kiest de zaal die past bij uw persoonlijke wensen en voorkeuren en bij de aard van de bijeenkomst."

Uw zaal staat klaar...........

.......... in de door u gewenste opstelling met flip-over en scherm. Overige apparatuur is op aanvraag beschikbaar.Traing & Travel en De Deel weten door jarenlange ervaring wat belangrijk is voor u wanneer u een zakelijke bijeenkomst buiten de deur organiseert. Onze locatie De Dèèl biedt u daarom de volgende elementen:

  • sfeervolle zalen met faciliteiten (overhead projector, beamer, flip over, scherm etc)
  • creatieve keuken met uitstekende catering
  • sportieve activiteiten; kratstapelen, boogschieten, bukschieten, crocket i.s.m. Training & Travel
  • teamworkprogramma's & team- en management trainingen i.s.m. Traing & Travel
  • diversiteit aan muziek en entertainment mogelijk
  • 7 dagen per week beschikbaarheid
  • goede bereikbaarheid en ruime parkeergelegenheid

Training & Travel maakt uw meeting samen met De Deel tot een succes. Graag spelen wij in op uw wensen en behoeften om uw meeting geslaagd en volgens Uw idee of thema of doel te laten verlopen. Voor de arrangementen of om de mogelijkheden door te spreken kunt u contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord

Jan ter Haar
Jan ter Haar Verantwoordelijk voor nieuwe bestemmingen