door

Exprofesso onze Partner in Krakau

Training & Travel werkt samen in een aantal landen met Destination Management Companies. In Polen werken we samen met Exprofesso. Dit unieke Poolse DMC bedrijf is gevestigd in Krakau. Training & Travel heeft Krakau toegevoegd aan haar bestemmingen, het is de nummer één bestemming op dit moment. We zijn erg trots om Exprofesso te kunnen presenteren als partner van Training & Travel.

Een woord van Exprofesso

Sinds 2003 bieden wij Edutainment programma's aan voor de zakelijke markt, onderwijs en entertainment in één. We hebben tientallen teambuilding en opleidingsprogramma's in de geest van edutainment ontwikkeld om aan de behoeften van de meest veeleisende zakelijke klanten te kunnen voldoen. We zijn zeer ervaren in het creëren van ervaringsgericht leren. De hulpmiddelen en gebeurtenissen uit het verleden die wij gebruiken zijn zo veel meer dan alleen entertainment - ze versterken en ondersteunen het behalen van de zakelijke doelstellingen van een bedrijf. Tevens zijn de programma's boeiend en spreken ze onze klanten zeer aan.

Onze programma's worden allemaal op prachtige locaties uitgevoerd in de populairste bestemmingen in heel Polen.

Wij geloven dat de Edutainment programma's een geweldige manier zijn om Polen te verkennen. Boek uw Incentive of zakelijke reis in Nederland bij Training & Travel, samen met hen gaat Exprofesso er voor om uw meest ambitieuze doelstellingen met betrekking tot HR of marketing of beleid te behalen.

Even iets over Edutainment

Edutainment is educatie en entertainment - ze combineren educatieve en onderhoudende elementen als hulpmiddel om te leren.

'Volgens Exprofesso is, het begrip Edutainment, is kennis overdragen door het leerproces, met de verkregen transparante en soms onzichtbaar informatie, toegankelijk en laagdrempelig te maken. Een persoon die deelneemt aan dergelijke activiteiten is zich er gewoon niet van bewust dat hij of zij aan het leren is. Hij of zij heeft een indruk dat hij of zij met plezier aan het spelen is. Weet u een prettiger manier van effectief onderwijs?'

... en zijn pioniers

Exprofesso weet veel over Edutainment - maar het is een relatief weinig bekende term beseffen ze zich. Ze doen ons, we hun best om het te populariseren, met name op het gebied van business opleidingen timmert Exprofesso hard aan de weg. Zij zijn experts op dit gebied: ze voeren hun eigen studies uit. Organiseren conferenties, schrijven over Edutainment en handelen er vervolgens naar.bij het ontwerpen van en het beheer van opleidingen, trainingen wedstrijden en evenementen.

Boek in Nederland uw Incentive naar Krakau

Klik hier om te boeken, samen met Exprofesso maakt Training & Travel er een leerzame training van in Polen.

  •  
  •  
Jan ter Haar Training&Travel
Jan ter Haar Training&Travel Sales & Marketing