door

Heerlijk weer garantie in het najaar voor een Incentive naar Malaga

Wilt u met uw collega's naar Malaga?

Training & Travel biedt u een belevenisvolle Incentive aan naar Malaga. Prachtig Malaga bevindt zich in het zuiden van Spanje en is direct gelegen aan de Middellandse zee.

Malaga stad van Picasso

De stad van Picasso staat bekend om haar overheerlijke tapas, de vernieuwde havenpromenade, het strand en de sfeervolle compacte oude binnenstad. U kunt hier genieten van parken, mooie gebouwen zoals de Alcazaba en de Kathedraal, talloze pleintjes en natuurlijk zijn er interessante bezienswaardigheden en tal van mogelijke activiteiten in de stad en omgeving. Training & Travel laat u Malaga beleven en ervaren.

  • Zonder het Picasso museum is de reis niet compleet
  • Compact sfeervol Spaans centrum met alles bij de hand
  • 27.000 jaar terug in de tijd, ervaar de grotten van Nerja

U reist vanaf een luchthaven in Nederland of Duitsland naar Malaga. Logeert in een hotel in hartje centrum en ondergaat het met u samengestelde Op Maat programma. Wordt het kunst of licht sportief? Een feest om te vieren of een teamtraining. Training & Travel laat u genieten van een onvergetelijke reis naar Malaga met uw collega’s.

Wat dacht u van een Jeeptour, Tapas eten, Beach games, een Golfmiddag of Flamenco dansen? Wilt u naar de grotten van Nerja of skiën in Granada? Naar het mekka van het stierenvechten Ronda? Olijvenplukken? Wijnproeven? Training & Travel weet voor u de weg in Malaga.

Jan ter Haar
Jan ter Haar Verantwoordelijk voor nieuwe bestemmingen