door

Hoe komen we met u in contact?

C'est le ton qui fait la musique.......Inderdaad, het is de toon die de muziek maakt. Training & Travel heeft een Twitteraccount @TrainingTravel, een Facebookpagina, en zelfs een pagina op LinkedIn en Google pagina. Social Media is ook voor Training & Travel een niet meer weg te denken fenomeen. Daarnaast hebben we een brochure en enkele flyers in het gebruik. Onze brochure hebben we op veel industrieterreinen rondgebracht, ouderwets van deur tot deur. De vraag blijft echter: 'Hoe komen we met U in contact?' 

Kan Training & Travel wat andere evenementenbureaus kunnen? Ja, we kunnen veel en zelfs meer dan we in onze brochure en website presenteren. Waarom komen we graag met U in contact? Omdat alles wat Training & Travel samenstelt voor U Op Maat en geheel naar Uw wens wordt georganiseerd. Het gaat om U en Uw organisatie! U kunt het zo gek nog niet bedenken, maar wij wel.

Elk evenement van Ameland tot Madrid...................Training & Travel staat voor u klaar.

Argumenten om niets te doen als baas of manager met het personeel zijn er genoeg, Training & Travel kent ze allemaal.

Onze vraag, in het kader van #durftevragen is: Wilt U voor uw jaarlijkse bedrijfsevenement, bedrijfsuitje, groepsreis, incentive of jubileum eerst vrijblijvend contact opnemen met Training & Travel? Uw vragen stellen?

Klik dan hier en stel uw vraag.

Volg ons op Twitter @TrainingTravel en Like ons op Facebook.

Jan ter Haar
Jan ter Haar Verantwoordelijk voor nieuwe bestemmingen