door

Hoe organiseer je een Op Maat evenement voor je bedrijf?

Wie is er dit jaar aan de beurt om het bedrijfsfeestje, evenement of reis te organiseren? Worden er binnen uw bedrijf of organisatie mensen aangewezen om het jaarlijkse bedrijfsuitje of een bedrijfstraining te organiseren? U heeft als manager of directeur vast weleens gedacht aan de vele kostbare uren die de organisatie van een dergelijk bedrijfsevenement u kosten. Niet dat u uw personeel of bevlogen en betrokken medewerkers de overlegmomenten misgunt, maar zou het niet anders kunnen? Goedkoper en efficiënter? Okay, niets organiseren kost niets, maar dat zal heus niet de bedoeling zijn van u als leidinggevende. Waar gaan we dit jaar naar toe? Wat gaan we doen? Voldoet het evenement aan de werkostenregeling 2015? Is er een manier die leidt tot een win-win situatie? Ja, die is er zeker! Training & Travel kan uw bedrijfsevenement, uitje of jubileum geheel Op Maat organiseren, samen met u en uw medewerkers.

.....daarna volgt er een afspraak met Training & Travel.

Training & Travel is als eventorganisator in staat om samen met u of uw personeelsvereniging (‘in house’) uw ideale bedrijfsevent, reis, golfevenement of training te organiseren. Wij komen graag naar u toe!

Na een eerste contact via telefoon, mail of website, maakt Training & Travel met u een afspraak en kom Jan ter Haar of één van zijn teamleden naar u toe om de mogelijkheden te bespreken en u hierin te adviseren als eventorganisator. Daarna maakt Training & Travel een verslag en stelt een aanbeveling op maat samen voor uw ideale bedrijfsevent, reis, golfevenement of training. Transparantie is hierbij het sleutelwoord. In de aanbeveling staan de daadwerkelijke kosten en opties van uw event overzichtelijk weergegeven. U vraagt en Training & Travel organiseert uw evenement naar wens tot in de puntjes. Na afloop van het evenement vindt er bij u een evaluatie plaats, en als u tevreden bent kan er uiteraard een vervolg plaatsvinden.

De werkwijze van Training & Travel in volgorde voor u op een rij gezet:

1. Contact met uw bedrijf, personeelsvereniging of organisatie
2. Plannen van een afspraak
3. Afspraak bij uw bedrijf of organisatie
4. Verslag en aanbeveling wordt u per mail toegestuurd of gedeeld via Google Drive
5. Organiseren van het bedrijfsevent, reis, golfevenement of training
6. Uitvoeren van het bedrijfsevent
7. Evaluatie van het event bij u en vervolg van de samenwerking

Jan ter Haar
Jan ter Haar Verantwoordelijk voor nieuwe bestemmingen