door

Riga, incentive Letland, Training & Travel

Riga is een prachtige stad aan de Letse kust. Het is levendig, heeft mooie gebouwen en de mensen zijn er heel vriendelijk. Riga kent naast een oude binnenstad ook zeer moderne delen en elementen. De studenten en toeristen zorgen voor een relaxte en prettige sfeer. Daarnaast kun je geweldig goed eten in Riga en is er ook buiten de stad nog veel te ondernemen en te ontdekken. Training & Travel heeft Riga tot topbestemming verklaart en beveelt Riga van harte aan als op maat incentive.

.......Riga is bijzonder in alle opzichten, maak het mee door er naar toe te gaan

Vanaf Nederland vliegen we naar Riga. Eenmaal aangekomen worden we naar het hotel gebracht waar we inchecken in het hotel. Daarna gaan we proosten in een oude Nederlandse bakkerij die verbouwd is tot kroeg. 's Avonds eten we op zeer bijzondere locatie en feesten daarna nog wat door.

Na een stevig ontbijt staat de tweede dag in het teken van Riga. Sightseeiing per fiets of te voet met een gids is allemaal mogelijk bij een op maat incentive van Training & Travel. Na een licht sportieve ochtend gaan we naar een bobsleebaan waar we 2 afdalingen maken in zomerbobs. Gaat effe hard naar beneden, met gemiddeld 80 km/h downhill, en is sensationeel. In de avond heeft Training & Travel voor u weer een schitterende locatie geregeld voor het diner. Reken er dan maar op dat het ook goed is.

De derde dag laten we het aan u over, u kunt kiezen uit kanoën met rondom het water prachtige rotswanden. Lekker Riga in en een terrasje pakken of lekker gaan shoppen. Een museum bezoeken of iets anders cultureels gaan doen. Wilt u wat anders? Dat kan altijd bij Training & Travel, u kunt het zo gek niet bedenken, maar wij wel.

Meer over Riga

Hier kunt u uw offerte aanvragen voor Riga

Jan ter Haar
Jan ter Haar Verantwoordelijk voor nieuwe bestemmingen