door

Incentive dichtbij Nederland

Een incentive of groepsreis hoeft niet altijd ver van Nederland te zijn. Het voordeel van bijvoorbeeld een groepsreis in Nederland is dat het uitstekend past in een druk weekschema. Goed en gemakkelijk te bereizen is en niet veel tijd kost. Net over de grens zoals in Duitsland of België heeft Training & Travel topbestemmingen. In vergelijking met onze andere Europeese bestemmingen zijn er budgettair zelfs meer mogelijkheden voor een luxer programma, Mits u uiteraard hetzelfde budget zou willen besteden dan dat u voor een verre bestemming zou uittrekken. Al onze incentives en groepsreizen zijn volledig op maat. Training & Travel is u graag van dienst.

Uw mogelijkheden voor een incentive of groepsreis op een rij

Heb ik uw aandacht? Of denkt u dat het allemaal niet mogelijk is? Lees deze blog over de Werkostenregeling eerst voordat u de conclusie trekt. Ja, Training & Travel kan voor u de perfecte groepsreis samen met u Op Maat voor u regelen. Van Ameland tot Maastricht en alles daar tussen. Net over de grens? U kunt het zo gek nog niet bedenken, maar Training & Travel wel. We hebben een aantal bestemmingen voor u op een rij gezet, bedrijven en organisaties zijn u voor gegaan en hebben voor Training & Travel gekozen. Kies één of meer bestemmingen en vraag een offerte aan. Succes met kiezen, wij horen graag van u!

Lekker dichtbij in Nederland. Wat dacht u van een groepsreis naar Amsterdam? Rotterdam? En een echte aanrader is Ameland, daar kom je herboren vandaan met je collega's, vol met energie en zin om weer aan de slag te gaan.

Of een Incentive net over de grens in Duitsland, met onze bestemmingen Dusseldorf of Köln, België met als bestemmingen Gent en Brugge. Staat u keuze er niet bij? Dan zoekt Training & Travel samen met u naar een alternatief.

Jan ter Haar
Jan ter Haar Verantwoordelijk voor nieuwe bestemmingen