door

Koninklijk Madrid, een vorstelijk Incentive Op Maat

Fantastisch Madrid is een Koninklijke stad met vele statige panden, prachtige parken, mooie restaurants, gezellige pleinen en zit barstensvol cultuur! Madrid, het hart van Spanje kent vele verrassende ontdekkingen zoals een kabelbaan naar een gigantisch park of een boottrip over het meer. Ook vindt u hier het Bernabeu Stadion, het Prado museum en de prachtige buursteden Toledo en Oviedo. Training & Travel brengt u met uw collega's naar Madrid voor een vorstelijk georganiseerd Incentive Op Maat.

..... vele bedrijven zijn u voor geweest naar Madrid

Reisvoorbeeld van bedrijven die u zijn voor geweest met een Incentive Op Maat naar Koninklijk Madrid!

Uiteraard stond de eerste dag in het teken van de vlucht naar Madrid, het inchecken in het hotel en de samengestelde activiteiten die in overleg met de klant na intensief overleg waren gepland. Op Maat is bij Training & Travel dat u onze 'Koning' bent. De ene keer begonnen we met een fietstocht door de prachtige stad, dan weer met een Segwaytour of een wandeling met gids. Training & Travel regelde de gids die kon vertellen over de geschiedenis en de bijzondere gewoonten en de passie van de Madrilenen. Elk bedrijf wilde in de namiddag van de eerste dag relaxen en ‘s avonds heerlijk dineren in een lokaal restaurant. De juiste snaar raken was nooit een probleem voor Training & Travel, het verliep elke keer naar wens en verwachting.

De tweede dag werd meestal ingevuld met een sportieve activiteit, zoals mountainbiken, gps hike, roeien op een meer of een thematocht in de stad. Heerlijk was het om elke keer te zien dat juist het sportieve element in onze incentives naar Madrid zoveel teamgevoel teweeg bracht en de onderlinge samenwerking versterkte. Training & Travel was elke keer succesvol in het organiseren van de juiste teambuildingactiviteit! Vanzelfsprekend werd de tweede dag meestal afgesloten met lekkere pinxtos of tapas maaltijd in het centrum. Training & Travel bracht elke groep op bijzondere plaatsen om Madrid te beleven en te ervaren.

Tja, de derde dag, die zag er meestal rustig uit omdat de teambuilding activiteiten meestal tot in de kleine uurtjes werden voortgezet. Veelal organiseerden we excursies naar het Bernabeu (Stadion Real Madrid), het Prado museum, de plaats Toledo of Oviedo. Ergens in de middag stond alttijd in het teken van de terugreis. Elke keer werd Training & Travel bedankt voor de fantastische organisatie. Was niet zo gek, want we behandelden ieder bedrijf als 'Koning' in Koninklijk Madrid.

Ook naar Madrid? Klik hier, vraag een offerte aan en wij laten u zich als een vorst voelen met uw collega's in Madrid.

 

Jan ter Haar
Jan ter Haar Verantwoordelijk voor nieuwe bestemmingen