Malaga, de stad in het Spaanse Andalusië

Prachtig Malaga bevindt zich in het zuiden van Spanje en is direct gelegen aan de Middellandse zee. De stad van Picasso staat bekend om haar overheerlijke tapas, de vernieuwde havenpromenade, het strand en de sfeervolle compacte oude binnenstad. U kunt hier genieten van parken, mooie gebouwen zoals de Alcazaba en de Kathedraal, talloze pleintjes en natuurlijk interessante bezienswaardigheden en activiteiten in de stad en omgeving. Training & Travel laat u Malaga beleven en ervaren.

Uw zonnige Incentive naar Malaga....

...begint met uw vlucht vanaf een luchthaven in Nederland of Duitsland. Na de landing een transfer. Binnen 15 minuten zit u al in het hotel in hartje centrum. Even inchecken, opfrissen en dan lekker lunchen op het mooie plein voor de basiliek. We zouden de stad kunnen gaan verkennen d.m.v. een city bike tour. Op de MTB door nauwe steegjes, over pleintjes en natuurlijk langs het strand. In de namiddag is er vrije tijd om heerlijk te relaxen en in de avond lijkt ons een tapas tour door het oude centrum een geweldige afsluiter van de dag

De volgende dag zouden we een GPS-teamtocht door Malaga kunnen organiseren. In kleine groepjes de stad verkennen. Terecht komen op leuke plaatsen in de stad waar u teamgerichte opdrachten uitvoert. Eindigen met een lunch aan het strand lijkt ons geweldig. U kunt daarna, omdat u de weg weet naar het Picasso- of Art Natura Museum. Winkelen, een bezoek brengen aan een bodega of gewoon lekker een terrasje pikken in het centrum of aan het strand.

Helaas is onze de derde dag de dag van vertrek. Meer weten over Malaga?

  •  
  •