door

Malaga stad van Picasso

Prachtig Malaga bevindt zich in het zuiden van Spanje en is direct gelegen aan de Middellandse zee. De stad van Picasso staat bekend om haar overheerlijke tapas, de vernieuwde havenpromenade, het strand en de sfeervolle compacte oude binnenstad. U kunt hier genieten van parken, mooie gebouwen zoals de Alcazaba en de Kathedraal, talloze pleintjes en natuurlijk interessante bezienswaardigheden en activiteiten in de stad en omgeving. Training & Travel laat u Malaga beleven en ervaren.

Malaga een TOP bestemming, een Spaanse stad met een ongerept achterland

Reisvoorbeeld van uw incentive naar Malaga. U kunt het zo gek nog niet bedenken, maar Training & Travel wel.

Zo zou uw reis er uit kunnen zien

Dag 1. U reist vanaf een luchthaven in Nederland of Duitsland naar Malaga. Transfer van 15 minuten naar het hotel in hartje centrum. Inchecken, even opfrissen en dan lekker lunchen  op het mooie plein voor de basiliek. Vervolgens verkent u de stad via een city bike tour. Door nauwe steegjes, over pleintjes en natuurlijk ook langs het strand. In de namiddag is er vrije tijd en ‘s avonds een tapas tour door het oude centrum.

Dag 2. Na het ontbijtbuffet een GPS-teamtocht door Malaga. U gaat in groepjes op pad en komt zo op leuke plaatsen in de stad waar u teamgerichte opdrachten uitvoert.We eindigen met een lunch aan het strand. Vanaf 14.30 u. heeft u de tijd aan u zelf om te doen waar u zin in heeft:  Naar het Picasso- of Art Natura Museum, winkelen, een bezoek aan een bodega of gewoon lekker een terrasje pikken in het centrum of aan het strand.

Dag 3. Ontbijt en uitchecken, boottocht , lunch en transfer naar het vliegveld voor de retourvlucht.

Extra mogelijkheden kan Training & Travel altijd bieden, wij maken uw incentive geheel op maat voor u. Wat dat u van de volgende activiteiten, zoals een Jeeptour, Beach games, een Golfmiddag of leren Flamenco dansen?

Wilt u iets educatiefs? Dan heeft Training & Travel mogelijkheden voor een aantal excursies, zoals een boottocht, een Dagtocht naar de Grotten van Nerja, of een dag naar Granada (Alhambra of skiën). Een dag naar Ronda de bakermat van het stierenvechten of een Wijnexcursie in het achterland. Olijven plukken is ook bijzonder en zeer de moeite waard.

Voor een offerte klikt u hier!

Jan ter Haar
Jan ter Haar Verantwoordelijk voor nieuwe bestemmingen