door

Malta een zonnige verrassing

Het prachtige eiland Malta ligt onder Sicilië en er zijn zo'n 300 dagen zon per jaar. Een incentive naar Malta brengt je als in een tijdmachine door vele historische perioden van de Arabieren en Romeinen tot aan de Britten. Een unieke mix die een bezoek meer dan waard maakt. Veel mogelijkheden voor originele activiteiten zowel op Malta zelf als op het nabij gelegen Gozo zijn mogelijk bij Training & Travel. 

.......een Piraten watergevecht tussen twee teams op Malta is een ware belevenis.

We vliegen vanaf één van de luchthavens in Nederland naar zonnig Malta en komen voor in de middag aan. Op Malta aangekomen gaan we gelijk door naar Mdina voor een prachtig uitzicht op de stadsmuur. Koffie/lekkers wordt door Training & Travel geregeld. Vervolgens gaan we naar het hotel voor het inchecken en hebben in de avond een diner op een bijzondere locatie.

Na een stevig ontbijt gaan we op de tweede dag per bus naar de haven voor de overtocht per speedboot naar het eiland Gozo. Avontuur wordt door Training & Travel gegarandeerd. Op Gozo aangekomen staat ons een jeeptour met een 'treasurehunt' te wachten waarbij de highlights van het eiland voorbij komen. De tocht eindigt bij een restaurantje aan een prachtige baai waar wordt geluncht in Maltserer stijl. Op de terugweg komen we langs een geweldige boog in zee, de Azure Window, en én passant bezoeken we bij Comino per speedboot de prachtige grotten. Het avonddiner vindt plaats bij een restaurant aan het water op Malta. 's Avonds geeft Training & Travel u programma vrij voor het verkennen van het nachtleven. La Valletta telt vele leuke kroegen, dus dat moet helemaal goedkomen.

De laatste dag staat niet alleen in het teken van vertrek naar huis want we gaan eerst per bus naar La Valetta om de prachtige haven te bezichtigen, de fantastische uitzichten maken deze oude wijk vol cultuur en historie met o.a. de Kathedraal van St Paul een waar genoegen om de trip mee af te sluiten. Na een lichte snack gaan we naar het vliegveld (10 min.) voor onze retourvlucht en nemen afscheid van zonnig Malta.

Wilt u met uw personeel naar zonnig Malta, even de Piraat uithangen?

Boek dan bij Training & Travel deze top incentive voor uw personeel.

Jan ter Haar
Jan ter Haar Verantwoordelijk voor nieuwe bestemmingen