door

Naar IJsland, winter tot eind april

Incentive IJsland: Geheel vulkanisch eiland IJsland bezit een werkelijk uniek landschap. Ruige wildernis, uitgestrekt en indrukwekkend natuurschoon. Wat een rust! Zwemmen in de Blue lagoon, met een jeep over een gletcher, bezoek Geysers, lekker op de fiets door Reykjavik, raften op een rivier of wat dacht u van golf in de middernacht zon! Unieke belevenissen met uw collega’s! Traing & Travel maakt uw avonturen waar en laat u IJsland beleven.

.... een suggestie van Training & Travel, zo maar een Reisvoorbeeld!

De eerste dag vliegen we naar Reykjavik, daar aangekomen gaan we zwemmen of relaxen in de Blue Lagoon. No worries, de bagage wordt naar het hotel gebracht. Na al de vermoeienissen van de reis te hebben afgespoeld gaan we naar het hotel. We checken in en maken een stadswandeling door Reykjavik met een gids. Het daarop volgende diner vindt vervolgens plaats in een restaurant met zeezicht. Training & Travel laat u de eerste dag op IJsland gelijk genieten.

Op de tweede dag gaan we naar het Nationaalpark en onderweg bezoeken we de Geysir Geothermal Area. Na de lunch volgt een avontuurlijke Jeep/Defender tocht. We sluiten de dag af met een barbecue op de gletscher of op een afgelegen plek midden in de natuur. Training & Travel laat je het avontuur beleven.

Op de derde dag volgt er een keuze programma: Wild water Rafting of Golf. In de middag bent u vrij om Reykjavik nader te ontdekken. Waar we daarna gaan dineren blijft een verrassing....en reken maar dat Training & Travel met een spectaculaire locatie op de proppen komt.

De vierde dag gaan we al bijtijds met een transfer naar het vliegveld. En terug naar Amsterdam.

Stuur een mail voor meer informatie over IJsland

  •  
  •  
  •  
  •  
Jan ter Haar winter
Jan ter Haar winter product ontwikkeling, sales en marketing