door

Ontdek Toscane met je collega's

Toscane is het kunstparadijs van Europa en ligt temidden van glooiende heuvels, pijnbomen, cypressen en eeuwenoude stadjes. Lucca, de prachtig geheel ommuurde stad, Pisa met o.a. de piazza Miracoli en Florence met de Dom, de river de Arno, het Uffizi paleis, palazzo Vecchio. Toscane is een warme bestemming met volop cultuur, heerlijk eten en goede wijnen en vormt een prima basis voor veel leuke activiteiten.

Onze reis naar Toscane

"Vanaf Eindhoven vlogen we naar Pisa. Na aankomst waren we, na een korte transfer, al snel in ons hotel in het centrum van Pisa met uitzicht op die oh zo bekende scheve toren. Training & Travel had vervolgens een wandeling naar de Piazza Miracoli ingepland. Het was met één woord geweldig. Die gebouwen, pleinen en winkels. We keken onze ogen uit. We hebben daarna heerlijk gegeten in het centrum van Pisa. En nog even Pisa ontdekt tot in de late uurtjes.

Het ontbijt de volgende morgen was wel nodig - want vandaag stond Florence op het programma - het station was gelukkig dichtbij en na een treinrit van iets meer dan een half uur kwamen we in de stad der steden aan. Training & Travel had in Florence een gids geregeld die ons de mooiste plekken van de stad liet zien. Het was een onvergetlijke ervaring. We hebben geluncht en gedineerd in Florence. Genoten van de voortreffelijke Toscaanse keuken en wijnen. In de avond kwamen we moe maar voldaan terug in ons hotel in Pisa.

In de ochtend werden we wakker met prachtig Florence nog in ons hoofd. Training & Travel presenteerde het dagprogramma 'Vandaag ontdekt u Lucca!'. Na 20 minuten met de trein arriveerden we in Lucca. Deze ommuurde stad was werkelijk prachtig en het bezichtigen meer dan waard. In de middag vertrokken we weer naar Pisa voor onze reis terug naar Eindhoven."

Wil jij ook zo graag een reis met je collega's naar Toscane beleven?

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan!

Avete intenzione di unirsi a noi in un viaggio in Toscana?

Jan ter Haar
Jan ter Haar Verantwoordelijk voor nieuwe bestemmingen