door

Op Ameland met jouw Team zijn voor een onvergetelijk avontuur?

Zodra je aan boord stapt verlaat de stress je lichaam. De zilte lucht is zuiver en aangenaam - aan dek waait de wind door je haren - in de verte kun je Ameland al zien liggen. Een drie dagen durend programma ligt aan de overkant op je te wachten. Eenmaal op Ameland ben je even helemaal weg van het vaste land. De tijd speelt er een andere rol.

Avonturen op Ameland

Eenmaal van boord op Ameland fiets je naar je hotel, checkt daar in en maakt je gereed voor het diner. In Nes is genoeg te beleven in de avond. De volgende ochtend helpt het ontbijt in combinatie met een paar koppen koffie ons om wakker te worden. Daarna begint het programma. Een programma dat Training & Travel samen met jou en je collega's heeft gepland.

Klimmen we op de fiets? Om te gaan Golfen en daarna te gaan Wadlopen? Zeehondjes kijken? Of gaan we Powerkiten, Raften, Strandzeilen.....en pannenkoeken eten? Een Nobeltje drinken? Er is zo veel te doen op Ameland, en Training & Travel weet er de weg om er voor jou en je team een fantastisch avontuur van te maken. Even weg van de drukte, de randstad en dagelijkse sleur. Genieten van de natuur, frisse lucht en vriendelijke mensen. Het eiland gevoel is iets dat je bekruipt, het brengt rust in je gejaagde leven terug. Ameland wordt het avontuur waar je nog jaren over napraat met je collega's.

Ameland is zeer geschikt voor:

  • Teambuilding in combinatie met licht sportieve activiteiten en vertier
  • Er zijn genoeg faciliteiten, goede locaties en hotels, om een op maat teamtraining te geven, zoals een communicatie of salestraining
  • Groepen die het verdiend hebben om een bijzonder avontuur met elkaar te beleven
Jan ter Haar
Jan ter Haar Verantwoordelijk voor nieuwe bestemmingen