door

Plan uw Incentive naar Portugal voor 2016: Lissabon, Porto of Algarve

Weet u het al? Weet u al waar u naar toe gaat met uw collega's in 2016? Portugal kan Training & Travel van harte aanbevelen. Uw incentive wordt geheel op maat voor u geregeld. Training & Travel kent drie bestemmingen in Portugal. Vele organisaties zijn u al voor geweest en hebben er de tijd van hun leven gehad. Gewoon goed georganiseerd, Training & Travel luistert naar u als klant om er een optimale belevenis van te maken. Kies uw incentive naar Portugal

Porto culinaire wijnstad in het Noorden van Portugal

Schilderachtig gelegen aan de rivier de Douro en de zee. Porto biedt een oud centrum (op lijst van Unesco werelderfgoed) met een wirwar van straatjes, restaurantjes en wijnkelders. De stad biedt interessante kunst, vele parken en mogelijkheden tot activiteiten in en buiten de stad. Voor meer informatie klik hier.

........de Algarve is een prachtige zon- en strandbestemming in Zuid Portugal

De Algarve herbergt mooie dorpen en vissersplaatsjes die zijn omgeven door prachtige rotsstranden. De Algarve biedt daarnaast een boeiend achterland met veel landbouw en valleien en hier kunt u kennis maken met typisch Portugese gebruiken. Combineer ontspanning en natuur met het ontmoeten van de zeer vriendelijke Portugese bevolking. Voor meer informatie klik hier.

......naar de Parel van de Taag Lissabon

De stad Lissabon is gelegen op diverse heuvels met een geweldige uitstraling en een smeltkroes van Portugeestalige inwoners. Lissabon is eenvoudig aan te reizen en heeft een prachtig cultureel en historisch centrum met Moorse invloeden en overal zie je trottoirs die geplaveid zijn met mozaïek. Geniet van de wijken Baixa, Bairro Alto en Alfama, de fado restaurantjes en de vele pleintjes met haar terrassen. Lissabon is behalve een prachtige hoofdstad ook een goed vertrekpunt voor diverse activiteiten en excursies in de directe omgeving. Voor meer informatie klik hier.

Jan ter Haar
Jan ter Haar Verantwoordelijk voor nieuwe bestemmingen