door

Sauerland voor Uw outdoor teamtraining

Training & Travel maakt Uw teamtraining in het Sauerland mogelijk. Teambuilding in Willingen, vlabbij Winterberg. Het avontuurlijke Willingen e.o. is de plaats van handeling. Een mooie heuvelachtige omgeving in het Hoch Sauerland. Willingen biedt groepen zeer goede hotelfaciliteiten en catering gekoppeld aan tal van outdoormogelijkheden op alle niveaus. Het Sauerland is een erg geschikt gebied vlak bij ons land. Tokkelen, drakenboot varen, mountainbiken of een team gps zijn enkele van de vele activiteiten die mogelijk zijn. 

Training & Travel regelt alles voor UW team qua faciliteiten mits deze op locatie aanwezig zijn. Training & Travel komt met passend alternatief als hetgeen u vraagt niet in Willingen is.

Train je team op niveau in het Sauerland

Uw op maat programma begint al bij aankomst met een uitleg van het programma, een wandeling naar een outdoorhut inclusief gezellig kampvuur. De volgende dag kunt u kiezen uit mountainbiken, boogschieten en touwparcours of een wandeling en bezoek aan het glasblaasmuseum en de Hochturm. En na afloop een Brauerei-bezoek in het centrum van Willingen. De laatste dag bezoeken we de prachtige zomerbobbaan (zeer avontuurlijk) waar u 1 uur vrij mag bobben zo vaak als u wilt. Daarna gaat u drakenboot varen ter afsluiting van het weekend. 

Uiteraard zal de catering fantasttisch zijn en in Willingen kun je vanzelfsprekend geweldig uitgaan. Teamtraining betekent ook het plannen van een theoretisch gedeelte of trainen c.q. opleiden van uw medewerkers. Training & travel maakt uw plannen, regelt de faciliteiten en benodigdheden. Komt goed!

  •  
  •  
Jan ter Haar Training&Travel
Jan ter Haar Training&Travel Sales & Marketing