door

Skireizen is 'big fun' met je collega's

Skiën en wintersport in het algemeen. Wie houdt er niet van? We moeten het doen zonder bergen in Nederland. Elk jaar trekken velen van ons massaal naar de wintersportlanden, zoals Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk en Duitsland. Training & Travel heeft voor u een aantal leuke bestemmingen op een rij gezet. Daarnaast wil Training & Travel verder kijken dan de geijkte wintersportvakanties en heeft er mooie incentives op maat van gemaakt. Samen met je collega's op de ski's, genieten van de sneeuw en apres ski, een moment om het personeel te belonen voor hun inzet.

...op wintersport met je collega's naar Oostenrijk

Hier heeft Training & Travel een drietal winter bestemmingen: Pitztal Winter, Wildschönau Winter en Zugspitz Arena Winter. Uiteraard kunnen we ook verder kijken dan de door Training & Travel gegeven bestemmingen in Oostenrijk.

.......wat dacht u van Finland? Op wintersport in het land der Lappen.

De wintersport reizen naar Finland zijn qua mogelijkheden en budget ietwat exclusiever, maar dan beleef je wel avonturen tussen de Lappen, rendieren op uitgestrekte witte vlakten. In Finland hebben we bij Training & Travel twee bestemmingen: Helsinki Winter en Lapland Winter. Heel bijzondere bestemmingen.

......op skireis met je collega's naar Spanje, naar de Sierra Nevada

Prachtige wintersport bestemming naar Granada in Spanje, mogelijk te combineren met een bezoek aan Malaga. Een unieke gelegenheid om sportief bezig te zijn en tevens het Picasso museum te bezoeken. Een incentive zoals een incentive moet zijn.

........voor avonturiers is IJsland de wintersportbestemming

Training & Travel kan u hier qua mogelijkheden met uw collega's helemaal uit uw dak laten gaan. Slapen in tentjes in de sneeuw, skiën, langlaufen, snowshoeing, wandelen over gletsjers. Zo veel moois is er te plannen op IJsland, vraag het Training & Travel.

......en dichtbij, het Sauerland in Duitsland

Het Duitse Sauerland ligt relatief dichtbij Nederland. Het is geschikt voor dagtochten, maar ook voor een heel gezellige wintersport bestemming in het gastvrije Willingen. Dichtbij Winterberg. Training & Travel komt er al jaren. Voor sportiviteit en een feestje is Willingen een zeer leuke wintersport bestemming.

Jan ter Haar winter
Jan ter Haar winter product ontwikkeling, sales en marketing