Stockholm: ‘Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan’

Stockholm: ‘Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan’

Hoeveel spelers uit de selectie van Ajax zouden weten van wie deze onvergetelijke quote is? Waarom de spelers van Ajax vragen? Zij zijn toch in Stockholm. Juist, ‘Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan’ is van Pippi Langkous. Het Ajax van 2017 kan de Europa League winnen in de finale tegen Manchester United.

In Stockholm, de nieuwste bestemming van Training & Travel.

 

 

 

 

Oh ja, de Zweedse hoofdstad is het hele jaar door een prachtige plek voor een incentive met uw medewerkers. Het Venetie van het Noorden biedt veel moois: de Gamla Stan, kasteel de Kungliga Slottet en glitter en glamour in het enige, echte ABBA-museum.

Genieten en lekker actief bezig zijn in Stockholm?

Stockholm
  •  
  •