door

Teambuilding op Ibiza?

Trendy eiland Ibiza voor de kust voor Spanje met een gezellige jetset. Maar Ibiza is méér dan dat. De natuur en de baaitjes zijn werkelijk prachtig. Voor zowel de avonturier als de rustzoeker zijn er volop mogelijkheden. Een boottocht, beachsporten, luxe loungen, een kookworkshop of wijnproeven in landelijke sferen. Maar een avond lekker feesten, dat kan natuurlijk ook. Ibiza is the place to be!

Teambuilding op Ibiza.......zo geregeld door Training & Travel

Training & Travel zorgt er voor dat u geen omkijken heeft en regelt de vlucht en transfer naar het hotel. Na het inchecken maken we een mooie wandeling door Ibiza stad (Evisa) met eventueel een bezoek aan de Dalt Villa met fantastisch uitzicht. We komen voor de middag aan dus gaan we ergens lunchen op een terras aan de haven. Een leuke activiteit in de middag kan paddle surfen zijn, kayakken of een speedboottour. Houdt u van gemotoriseerd vertier? Dan kunnen we kiezen voor een Jeeptour, quadrijden of een scooterrit. Voor de echte sportievelingen onder u kan er zelfs een tocht op de Mountainbike gemaakt worden. We sluiten de eerste dag af met een wel verdiend etentje in een locale strandtent. Uiteraard gaan we in de avond feesten, dat hoort immers bij Ibiza toch?.

Na een lange nacht .....start de tweede dag

Een tweede dag begint na een avondje doorzakken (voor een aantal) vanzelfsprekend met een stevig ontbijt en flink wat koffie. Per Jeep gaan we daarna het eiland over om lekker bij te komen en te genieten van een aantal bezienswaardigheden. De ooh's en de ah's zullen zeker volgen want wat we u laten zien moet u met uw eigen ogen zien. Je kijkt werkelijk je ogen uit! We eindigen de rit met de Jeep op het strand voor een clubsandwich waar u een verfrissende duik in zee kunt nemen. In de middag is het mogelijk een boottrip naar Formentera te maken, een eilandtour met grotbezoek, het bezoeken van een wijnmakerij of een bezoek aan de Hippiemarkt. De middag sportiever besteden kan ook, bijvoorbeeld door het maken van een zeiltocht of een wandeling met een gids. Mischien kiest u er juist voor om in de middag een paar uur de tijd aan uzelf te besteden, dat kan natuurlijk ook.

......aan het eind doen we lekker rustig aan!

In de avond genieten we in een mooi restaurant aan het water weer van een heerlijk diner en gaan we er daarna weer op uit om te feesten (kan, hoeft niet) . Training & Travel kan ook voor u het feest op locatie of een door u gekozen plek regelen. De derde dag doen we het rustig aan en laten iedereen bijkomen van alle activiteiten, beetje relaxen, een boottochtje of misschien wel snorkelen. Na de lunch gaan we ons opmaken voor de terugreis.

meer info Ibiza op onze site

Jan ter Haar
Jan ter Haar Verantwoordelijk voor nieuwe bestemmingen