door

Teambuilding op locatie

Training & Travel organiseert voor Uw bedrijf een activiteit of bedrijfsevenement Op Maat, met start en finish in eigen pand of op uw bedrijfsterrein. We regelen alles voor u - een leuke tocht met team opdrachten - een thema of leermoment. Bijvoorbeeld een communicatietraining. Een GPS tocht die u en uw werknemers langs de mooiste plekjes in de directe omgeving van uw bedrijf leidt. Een paar 'drankjes' en een BBQ om af te sluiten, catering geheel naar uw wens en budget, het kan allemaal bij Training & Travel.

Het @TeamworkOutdoor team van Training & Travel komt naar u toe in 2015

Training & Travel maakt er voor Uw bedrijf een feest van om met plezier op terug te kijken!

Welk bedrijf denkt door de Werkostenregeling (WKR) geen bedrijfstuitje, incentivereis of teamtraining meer te kunnen organiseren?

Bij de WKR mag men 1,2 % van de loonsom onbelast aan personeelsvergoedingen en verstrekkingen geven (vrije ruimte). Indien de uitgaven boven de vrije ruimte uitkomt, dan geldt voor het meerdere een eindheffing van 80%.

Training & Travel biedt uw bedrijf of personeelsvereniging dé verantwoorde fiscale oplossingen.

Organiseer het bedrijfsuitje in eigen huis of op uw bedrijfsterrein, dan is het namelijk onbelast. Vanuit daar kan Training & Travel iets leuks voor u en uw collega's organiseren in de directe omgeving van uw bedrijf, waarbij de start en finish bij uw bedrijf dienen te zijn.

Organiseert u een uitje/reis of training buiten het bedrijf, voeg dan een kennis element toe of laat het door de personeelsvereniging organiseren. Ook in deze beide gevallen valt het niet in de wkr regeling. 

Wilt u een vrijblijvend informatie gesprek? Meer informatie? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op: 0316-707123 of mail naar info@trainingentravel.nl

Jan ter Haar
Jan ter Haar Verantwoordelijk voor nieuwe bestemmingen