door

To do list

Vandaag.....werk ik mijn 'To do list' af, vandaag maak ik het af.....ik word gebeld, er is een probleem dat eerst aandacht nodig heeft..... morgen maak ik de 'To do list' af. Procrastineren, uitstellen van handelingen die je eigenlijk zou moeten verrichten, maar waar je het liefst een reden voor hoopt te vinden om het niet te hoeven doen.

Wat staat er allemaal op jouw 'To do list'?

Laten we ons beperken tot de zakelijke prioriteiten, want privé kun je maar beter geen lange lijst opbouwen. Wat staat er eigenlijk op jouw lijst? Dat ene slecht nieuws gesprek? Die boze klant bellen? De bank of de accountant? Die ene ongeneeslijk zieke werknemer of collega bellen of bezoeken? Het zal vast een lange lijst zijn, en er is niets menselijker dan een mens, iedereen stelt wel eens iets uit. Het jaarlijkse personeelsuitje staat vast op de lijst. Vanwege tijdgebrek verdrongen naar de achtergrond. Of is het gebrek aan budget? Eigenlijk weet u niet eens precies wat de mogelijkheden zijn of niet? Training & Travel weet uit ervaring waar het staat op uw lijst.....

Groei, progressie, winst....

Het staat vast op uw 'To do list', want het is leuker om je als mens met positieve zaken bezig te houden. Mooi, dan heeft Training & Travel goed nieuws voor u! Zet contact opnemen met Training & Travel op Uw lijst. Klik hier, wij doen de rest. Wij zorgen voor de groei van uw Human Capital. Dragen bij aan de ontwikkeling van uw personeel of team. Vergroten de betrokkenheid, synergie en de bereidheid om zich nog meer intrinsiek  gemotiveerd in te zetten voor u en of uw bedrijf.

Investeer in leuk, positief  en goed. Geef aan wat u wilt, contact via de website of mail naar info@trainingentravel.nl

Jan ter Haar
Jan ter Haar Verantwoordelijk voor nieuwe bestemmingen