door

Trainingskamp Sauerland

Uw Trainingskamp in het Sauerland. Teambuilding in Willingen. Het avontuurlijke Willingen e.o. is de plaats van handeling. Mooie, heuvelachtige omgeving in het Hoch Sauerland. Willingen biedt groepen zeer goede hotelfaciliteiten en catering gekoppeld aan tal van outdoormogelijkheden op alle niveaus. Dus een erg geschikt gebied vlak bij ons land. Tokkelen, drakenboot varen, mountainbiken of een team gps zijn enkele van de vele activiteiten. 

Training & Travel regelt alles voor UW team qua sportfaciliteiten mits deze op locatie aanwezig zijn. Training & Travel komt met passend alternatief als hetgeen u vraagt niet in Willingen is.

Voor meer informatie over uw Op Maat Trainingskamp in het Sauerland mail Jan ter Haar jan@trainingentravel.nl

De basis voor het seizoen leg je in Willingen

Dag 1. Aankomst 's avonds en inchecken in het hotel. Uitleg van het programma door onze reisleiders/instruteurs en daarna een wandeling naar onze outdoorhut (in het bos) voor een gezellig kampvuur met drankjes en voor wie wil en durft: nachttokkelen. We leggen hier een fundament voor het Trainingskamp!

Dag 2. Ontbijtbuffet. Vandaag gaan we mountainbiken, joggen, boogschieten en een touwparcours af en we beklimmen de Hochturm. Tussendoor is er een heerlijke lunch. De activiteiten zijn over de gehele dag verspreid en na afloop van het programma kunnen we eventueel het centrum van Willingen bezoeken. Het diner is in een prachtige berghut in originele sfeer. Hierna is de groep vrij om Willingen te bezoeken.  

Dag 3. Met de mountainbike of lopend naar een prachtige zomerbobbaan (zeer avontuurlijk) waar het team 1 uur vrij mag bobben zo vaak als u wilt. Ter plaatse een broodjeslunch en dan door naar een prachtig meertje waar het zwaar gaat worden. We gaan met drakenboten varen ter afsluiting van het Trainingskamp. Leuk wateravontuur met veel teamwork.

Extra mogeljikheden: uiteraard een 4de of 5de dag of zelfs meer dagen mogelijk, voetbalvelden en andere faciliteiten aanwezig, Indoor en outdoor karten mogelijk, gps teamtocht met opdrachten (in de natuur) een aanrader en we kunnen het net zo zwaar maken voor uw team als u wilt!

Jan ter Haar
Jan ter Haar Verantwoordelijk voor nieuwe bestemmingen