door

Use IT Group naar Ibiza

Trendy eiland Ibiza voor de kust voor Spanje met een gezellige jetset. Maar Ibiza is méér dan dat. De natuur en de baaitjes zijn werkelijk prachtig. Voor zowel de avonturier als de rustzoeker zijn er volop mogelijkheden. Een boottocht, beachsporten, luxe loungen, een kookworkshop of wijnproeven in landelijke sferen. Maar een avond lekker feesten, dat kan natuurlijk ook. Ibiza is the place to be! Het Belgische bedrijf Use IT Group heeft een door Training & Travel Op Maat gemaakte incentive naar Ibiza mogen ervaren en beleven.

Programma 26-29 Use IT Group uit België

Onze eerste dag bestond uit de vlucht naar Ibiza, de transfer naar het hotel (10 min)en het inchecken. Het prachtige 4* THB Molinos hotel lag aan zee met een schitterend uitzicht richting Playa d'en Bossa. Verrassing was dat we allemaal kamers met zeezicht hadden. De namiddag hebben we gebruikt voor acclimatisatie en verkenning. De avond was gezellig met een maaltijd in het hotel en een aantal glaasjes wijn en bier!! 

Na het ontbijt de volgende dag hebben we een  jeeptour gemaakt over het eiland. We keken onze ogen uit! Ibiza is werkelijk mooi, de natuur, de mooie berg in het water Es Vedra, echt prachtige uitzichten. Tevens langs prachtige strandjes met azuurblauw water en vervolgens een heerlijke lunch die voor ons klaar stond. De gids vertelde veel over de natuur en het eiland. Om 16.00 uur was het instappen in San Antoni in 2 superkoele speedboten. Hiermee een prachtige tour gemaakt van 2 uur, erg van genoten het was erg spectaculair. In de avond eten we in een restaurant aan het water (was heerlijk) en uiteraard is er daarna een leuk feestje gevierd.

De derde dag begon weer met een heerlijk ontbijt. Er stond een boottocht naar Formentera op het programma, het was heerlijk aan boord. De wind waaide door onze haren en de uitzichten waren erg mooi. Aangekomen op Formentera stond er een fiets klaar en hebben we het eiland verkend. We hebben de mooiste plekjes van het eiland gezien en een aantal terrasjes bezocht op idyllische locaties. Na de late lunch stond de boottocht terug op het programma. Dineren in de avond en partytime daarna.

Onze laatste dag op Ibiza stond in het teken van ontspanning en voorbereiden op de terugreis in de vroege namiddag. We kregen alle tijd, er stond niets meer op het programma tot ons vertrek. We hebben aan iedereen die meegeweest is van Use IT Group gevraagd hoe ze het gevonden hadden en of Training & Travel het goed geregeld had. Iedereen was erg enthousiast. Bedankt Training & Travel, tot volgend jaar.....kom maar op met een leuk voorstel. Bedankt namens al mijn collega's van Use IT Group

Klant Use it Group/ Bouwsoft
Klant Use it Group/ Bouwsoft 26-29 september 2015 naar Ibiza geweest