door

Uw Incentive en meeting naar wonderschoon Kopenhagen

Laat Training & Travel uw incentive en/of meeting naar Kopenhagen organiseren. Deze frisse trendy waterrijke stad - kent veel historie en architectuur. Met de kleine zeemeermin als symbool ademt de stad vriendelijkheid en royalty uit. Daarnaast is er de hippie achtige wijk Christina die zo in Amsterdam zou kunnen staan en natuurlijk de binnenstad met het prachtige Nyhavn, een smelkroes van kleuren en restaurants aan het water. Een top incentive bestemming op korte vliegafstand. Uitermate geschikt voor congressen en vergaderingen. 

........Training & Travel regelt uw vergadering in wonderschoon Kopenhagen op maat

We beginnen gelijk goed na aankomst! U gaat per powerboot of klipperzeilboot van het vliegveld naar het centrum van Kopenhagen. Daarna volgt een heerlijke lunch in de middag en wij plannen uw eerste vergadermoment in. U kunt ook kiezen voor een citybike tour in deze zeer fietsvriendelijke stad. Het diner in de avond vindt plaats op een bijzondere locatie. Goed geregeld door Training & Travel.

Na het ontbijt kunt u uw tweede vergadersessie plannen of kiezen om per Riksja naar het stedelijk museum voor een sessie Teamwork en creativiteit te gaan. Vervolgens kunt u kiezen voor een derde vergadersessie of voor een korte boottour en vervolgens een bijzondere streetfoodlunch. De namiddag gebruiken we voor een workshop cocktails maken waarna we gaan eten in het centrum. U kunt het zo gek niet bedenken, maar Training & Travel wel. Als Vikingen losgaan op het water behoort ook tot de mogelijkheden.

Op de derde dag zal iedereen het vergaderen wel beu zijn en kunt u kiezen uit kanovaren of met een electroboot door het waterrijke Kopenhagen om naar het Tivoli park te gaan voor wat ontspanning. In de namiddag volgt de retour naar het vliegveld voor de reis terug naar Nederland. De vlucht duurt ongeveer 1 uur en 15 minuten! 

Ook vergaderen met uw Team in Kopenhagen? Klik hier voor meer informatie of voor het aanvragen van de offerte.

Jan ter Haar
Jan ter Haar Verantwoordelijk voor nieuwe bestemmingen