door

Valencia kleurt oranje in de zomer van 2016

Valencia wordt Oranje in de vroege zomer met een Teamtrip naar de sinaasappelstad. Gezellig Valencia kent een oud stadscentrum met het plaza Virgin, de basiliek en de oude stadmuur. er is ook en een hip, nieuw stadscentrum met o.a. Ciudad de las Artes  y las Ciencias. Beide centra zijn verbonden door het prachtige 12 km lange Turia park, een voormalige rivier, dat door de stad slingert en een levensader is voor wandelaars en andere sporters. Valencia is de stad van de paella, de Festas en heeft heerlijke stranden. Training & Travel maakt er ondanks het missen van het EK een mooie zomer van met goede herinneringen.

Op Maat is alles mogelijk bij Training & Travel

We vliegen naar Valencia. Eenmaal aangekomen volgt er een korte transfer naar het hotel dat ligt op een gunstige locatie aan het Turia Park nabij het centrum. Daarna gaan we genieten van het prachtig uitzicht op het dakterras! Het diner in de avond vindt plaats in het Citycentre na een korte wandeling.

De volgende dag gaan we sporttief aan de slag en klimmen op de fiets. Onder begeleiding van een gids ziet u het Oude en het Nieuwe deel van Valencia. U ziet alle mooie locaties, pleinen, gebouwen en natuurlijk veel kunst. De fietstocht eindigt bij het strand voor een lekkere lunch. De rest van de middag kunt u zelf naar wens invullen. ‘s Avonds is er een dinerbuffet in Park Oceanografic, u zit hier echt tussen de vissen....

De derde dag vindt op het strand plaats. Sportieve strandspelen en daarna een lekkere lunch en vervolgens de terugreis naar Nederland.

Extra mogelijkheden om uw Incentive OP Maat te maken zijn er in ruime mate aanwezig. We kunnen voor u bijvoorbeeld golfen organiseren in Oliva, een Kookworkshop of een wedstrijd Strandkastelen bouwen. Of wat dacht u van een Architectuur tocht of Segwaytour?

Informeer naar de mogelijkheden en klik hier voor uw Oranje Incentive naar Valencia.

Jan ter Haar
Jan ter Haar Verantwoordelijk voor nieuwe bestemmingen