door

Waar u naar toe met uw bedrijfsuitje, incentive reis of teamtraining?

Vragen komen op me af.......Wat willen we bereiken? Wat is ons doel? Willen we in Nederland iets doen? Wordt het  ons jaarlijkse bedrijfsuitje? Of een bedrijfsevenement? Wordt het een groepsreis naar Amsterdam, Rotterdam of Ameland..... of wilde ik liever naar.....hey, dat is ook mooi een Incentive naar Malta, Italië of Liverpool? Wat is ons budget? Wie van ons gaat het organiseren? Besteed ik het uit? Komt er een leermoment in, een teamtraining of spectaculaire teambuilding activiteiten? Houden we voldoende rekening met de Werkkostenregeling 2015?

.....alles begint met een idee

Werkelijk alles begint met een idee.....en daarna vragen stellen. Training & Travel heeft alle mogelijke of meest voorkomende vragen voor u op een rij gezet en kan het zelfs digitaal met u delen icloud. We kunnen niets zonder uw vragen, doelen of ideeën. Wat wilt u doen met uw personeel? Wat is uw budget? Wat wilt u bereiken? Waar wilt u naar toe?

Laat hier dan uw belangrijkste gegevens en vragen achter, vergeet uw emailadres niet.

"Wie een ander goed doet, doet ook goed aan zichzelf, niet alleen in de gevolgen, doch in de daad zelf. Want het bewustzijn van wel te handelen is in zichzelf een ruime beloning." Seneca Romeins filosoof, staatsman en toneelschrijver 5 v.C. - 65 n.C.

Jan ter Haar
Jan ter Haar Verantwoordelijk voor nieuwe bestemmingen