Waar wilt u naar toe met uw Salesteam?

De plannen voor 2016 zijn gemaakt. De doelen bepaald. Het resultaat is de toekomst van morgen. De druk neemt toe.....gaan we het halen als Salesteam? Hoeveel verkoop vergaderingen worden er belegd? Bijeenkomsten, workshops......alles voor een beter resultaat. En als je er nu eens een continue proces van maakt? Van plan naar resultaat, naar einddoel. Het is net als teamsport, waarbij je een heel seizoen werkt aan een proces van verbetering met als einddoel het resultaat. Het gaat alleen goed als je kunt genieten van de weg er naar toe, met plezier je werk kunt doen......zonder angst je doelen haalt. Ze gewoon als vanzelfsprekend bereikt. Training & Travel kan u helpen een dergelijk traject op te zetten voor uw Salesteam.

Training van uw Salesteam kan op veel manieren....

Training & Travel heeft een aantal suggesties voor u op een rij gezet:

Vergaderen op een andere locatie. Bij u in de buurt? In de regio? Of op een locatie ergens in Nederland. Wat dacht u van Polen, Denemarken of Duitsland? Je bent er zo. Het is ongeveer een uur tot anderhalf vliegen. Eén overnachting, een trainning of workshop op locatie en aansluitend een leuke avond. Meer weten? Kijk naar onze bestemmingen en klik hier. Wordt het in de buurt of toch naar Krakau of Kopenhagen? Op weg naar resultaat kan de beloning het vooruitzicht zijn. 

Plan de weg naar succes volgens het SMART principe. Stel realiseerbare doelen. Vier elke behaalde stap op weg naar het einddoel als resultaat. Stel op de route naar het einddoel, het gewenste eindresultaat, een beloning in het vooruitzicht voor het Salesteam. Niet voor het individu! Je haalt immers samen een resultaat, de één is beter of heeft meer geluk of succes dan de ander. Begin het traject met simpele beloningen die je samen kunt doen en samen kunt bereiken. Koppel een Workshop, een training of iets bijzonders aan je overleg. Training & Travel kan uw proces op dit vlak begeleiden. Voor meer informatie klik hier.

Hoe ziet uw route naar succes er uit?
  •  
  •  
  •