Waarom een incentive reis voor u en uw collega's?

Een incentive reis is vrij vertaald volgens Wikipedia een in het vooruitzicht gestelde beloning in voor een specifieke prestatie ter (tijdelijke) motivatie van bijvoorbeeld verkoopmedewerkers, tussenpersonen of afnemers.

Waarom een incentive reis voor u en uw collega's?

Een incentive reis is vrij vertaald volgens Wikipedia een in het vooruitzicht gestelde beloning in voor een specifieke prestatie ter (tijdelijke) motivatie van bijvoorbeeld verkoopmedewerkers, tussenpersonen of afnemers. Incentive is een algemene term uit de motivatiepsychologie. Ik denk dat een incentive reis van Training & Travel net even wat meer betekent. Uiteraard is er sprake van een soort beloning en erkenning van een geleverde inspanning of prestatie. Onze incentive reizen staan veel meer in het teken van teambuilding, samenwerken en verbinden. Een mix van unieke plekken leren kennen, cultuur opsnuiven en gezamenlijk (sportieve) activiteiten ondernemen.

Verbinden is bij ons het centrale aandachtspunt bij elke incentive. Het maakt daarbij niet uit of u en uw collega’s de Portugese Algarve bezoeken, de unieke mix van strand en sneeuw in de Sierra Nevada of de onverwachtse pracht van de drie hoofdsteden in de Baltische Staten: Riga, Vilnius en Tallinn. U leert elkaar beter kennen en dat betekent een grote spin-off in de vorm van meer begrip, prettiger samenwerken en een lager ziekteverzuim. Last but not least, het komt ook uw imago als werkgever ten goede.

Training & Travel brengt u in Europa waar u ook maar naartoe wil.