door

We gaan naar Valencia met ons Salesteam

Wij kozen voor gezellig Valencia om daar onze vergaderincentive te houden. De stad kent een oud stadscentrum met het Plaza Virgin, de basiliek en de oude stadmuur, Valencia heeft ook een hip, nieuw stadscentrum met o.a. Ciudad de las Artes y las Ciencias. Deze twee stadsdelen zijn verbonden door het prachtige 12 km lange Turia park, gelegen op een voormalige rivier, dat door de stad slingert en een levensader is voor wandelaars en andere sporters. Valencia is de stad van de paella, de Festas en heeft heerlijke stranden. Training & Travel wees ons op de unieke mogelijkheden en regelde onze vergaderincentive geheel op maat en naar onze wens.

Wij kozen voor het volgende programma

We vliegen vanaf Amsterdam naar Valencia. Het is een korte vlucht. Na te zijn aangekomen worden we gebracht naar het hotel. Het hotel is op een gunstige locatie gelegen aan het Turia Park nabij het centrum. Na het inchecken nemen we de tijd om te genieten van het prachtig uitzicht op het dakterras! Daarna houden we onze eerste vergadersessie in het hotel dat over een volledig geoutilleerde vergaderruimte beschikt. Na de eerste sessie wandelen we met het hele team naar Citycentre waar ons een fantastisch diner zal worden geserveerd. Na het diner zouden we weleens Valencia in kunnen gaan om nog meer inspiratie voor de komende dagen op te doen.

Na het ontbijt gaan we naar de fietsverhuur en krijgen allemaal een fiets. Een ervaren gids zal ons door het Oude en het Nieuwe deel van Valencia leiden en afzetten bij de eerste locatie voor ons eerste overleg op die dag. We zullen ogen tekort komen is ons verteld, omdat we allemaal prachtige locaties, pleinen, gebouwen en natuurlijk veel art zullen zien.We hebben gekozen om onderweg, op verschillende locatie(s) te vergaderen, brainstormen en te overleggen en tussendoor leuke dingen te doen. De tocht eindigt bij het strand voor een lekkere lunch. En een tweede overlegmoment zal op het strand plaats vinden met daaraan gekoppeld enkele groepsgerichte opdrachten. In de avond is er een dinerbuffet in Park Oceanografic, we zitten er echt tussen de vissen....

De laatste dag begint met een stevig ontbijt en het uitchecken, en daarna een afsluitende vergadering in het hotel. Daarna gaan we de dag invullen met plezierige activiteiten op het strand, gevolgd door een lekkere lunch en dan retour naar Nederland.

We hadden ook kunnen kiezen voor

De volgende activiteiten: Golfen in Oliva, een kookworkshop, strandkastelen bouwen of een Segwaytour

Of een aantal excursies: Hop-off bus tour door de stad, een bezoek aan de wijnstreek en wijnproeverij, een tapastour, bezoek van een Indoormarkt bezoek of Stadion Valencia

Lijkt jou het ook leuk om met je team te vergaderen in Valencia? Vraag hier dan je offerte aan en informeer naar de mogelijkheden.

Jan ter Haar
Jan ter Haar Verantwoordelijk voor nieuwe bestemmingen