door

We zijn naar Barcelona geweest met de baas

Het was geweldig om met de baas  naar de Stad van Gaudi, FC Barcelona, Picasso, de Catalanen, de tapas en pinxtos te gaan. Onze incentive in Barcelona speelde zich af in een heerlijke relaxte ambiance met veel bezienswaardigheden zoals natuurlijk de Sagrada Familia, de Port Vjell, park la Ciutadella, de Ramblas, plaza Real, de oude stad en de Mont Juïch met haar paleizen en het Olympisch park. Laten we daarbij de zee, de stranden, de haven........ en de tapas van Barcelona niet vergeten. Het was Genieten met een hoofdletter.

Wat hebben we gedaan in Barcelona?

Onze eerste dag begon met de vlucht naar Barcelona en daar aangekomen werden met een transfer (20 min.) naar het hotel gebracht. Het inchecken was zo gedaan en kregen daarna de tijd voor ons zelf en besloten te gaan flaneren op de Ramblas. Training & travel had in de avond een tapas/pintxos-tour georganiseerd bij 3 restaurants in het centrum van Barcelona. Het was smullen en heel gezellig met elkaar. Gelijk hadden we het gevoel er even uit te zijn.

De volgende dag begonnen we met een noodzakelijk 'stevig' ontbijtje. Na het ontbijt stond er een een city bike tour met een Nederlandse gids op het programma. We hebben de belangrijkste bezienswaardigheden van de binnenstad gezien en zijn nog langs het strand gefietst en de Sagrada Familia. Het was behoorlijk educatief. Na de lunch waren we programma vrij. In de avond weer heerlijk gesmuld in een typisch Spaans restaurant in de oude binnenstad. In de avonduren zijn we met de hele groep in de binnenstad gebleven en hebben er een wereldavond van gemaakt.

De laatste dag, de vertrekdag, begon met een ontbijt en check out (bagage bleef achter in het hotel). De speedboottour van een uur door de haven en langs de kust van Barcelona maakte onze geest weer fris. Lekker uitgewaaid met elkaar. In de middag hadden we nog een aantal vrije uren om te gaan shoppen voordat weer terugvlogen naar Nederland. Het was goed geregeld en georganiseerd. Iedereen heeft van ons heeft een geweldige tijd gehad in Barcelona. Geweldig genoten. Training & Travel bedankt!

Training & Travel had ons Op Maat programma desgewenst uit kunnen breiden met extra mogelijkheden, zoals een GPS teamtocht, Go car tour, Zeiltocht of Gaudi-tour.

Info

meer info Barcelona incentives

Jan ter Haar
Jan ter Haar Verantwoordelijk voor nieuwe bestemmingen