door

Weekend op de latten in het Sauerland met je collega's?

Willingen is een gezellig skigebied met 12 liften en 20 km piste in verschillende moeilijkheidsgraden. De Ettelsbergbaan, een nieuwe kabinelift sinds 2008 is uniek voor Sauerland en brengt u snel en zonder lange wachttijden omhoog. Het Ritzhagen gebied met de Sonnehang ligt de hele dag in de zon en biedt u tevens prachtige skipanorama's. Willingen staat bekend om haar gezelligheid en après-ski. Ideaal om met je collega's een heerlijk weekendje te gaan skiën en te feesten. Training & Travel regelt het weekend voor u tot in de puntjes!

..... een onvergetelijke ski trip met je collega's georganiseerd door Training & Travel

We komen aan in de (na)middag of avond bij het hotel en checken in. We beginnen vervolgens met een avondmaaltijd. Er is een begeleider van Training & Travel ter plaatse die u uitleg over het programma geeft. Deze begeleider gaat u het volgende voorstel doen: een sfeervolle fakkeltocht in het donker met aan het eind glühwein, schnaps en uiteraard een kampvuur. Aan een goede sfeer zal het u niet ontbreken tijdens deze skitrip.

De tweede dag gaan we op de latten. Na het ontbijt direct naar de skiverhuur voor het in ontvangst nemen van de ski's en uw liftpas. Beginnende skiërs krijgen 2 uur skiles en kunnen daarna zelfstandig verder skiën. Tussendoor kunt u zelf bij de vele Stuben, restaurantjes en barretjes aan de pistes iets eten en drinken. Rond 17.00 uur is het einde van het programma van de eerste dag en gaan we afsluiten met een après-ski voor wie hier zin in heeft. Om 19.30 uur die avond volgt het buffet in het hotel of in een mooie skihut. Daarna staat het u vrij om Willingen te verkennen.

Na een noodzakelijk stevig ontbijt op de derde dag checken we uit en vervolgen het winterprogramma. Voor de niet-skiërs hebben we op deze dag de mogelijkheid om met de kabinebaan de Ettelsberg op te gaan en de Hochturm te bezoeken. U krijgt gegarandeerd prachtige vergezichten te zien. Om 14.00 of 15.00 uur sluiten we het driedaagse programma af met soep en broodjes in een restaurant. Vanaf daar stappen we in de bus die u weer naar Nederland brengt.

Extra mogelijkheden biedt Training & Travel in haar Op Maat programma's altijd. U kunt bijvoorbeeld ook gaan Snowboarden, langlaufen, een sneeuwschoenwandeling maken met een gids, snowraften, kiezen voor een sneeuwolympiade of gaan schaatsen. We bieden ook excursies aan, zoals een Arresleetocht, een workshop Glasblazen of een rondleiding in de plaatselijke bierrouwerij. U kunt het zo gek niet bedenken, maar wij wel.

Wilt u ook gaan skiën met u collega's in het Sauerland? Klik dan hier voor meer informatie en het aanvragen van de offerte.

Jan ter Haar
Jan ter Haar Verantwoordelijk voor nieuwe bestemmingen