door

Wintersport verbindt en verbroedert

Op de latten met uw personeel - heerlijk op wintersport. Samen er lekker even uit, even weg, er op uit in de frisse buitenlucht. En het is zeker mogelijk. Training & Travel heeft eendaagse en meerdaagse skitrips naar diverse bestemmingen in haar assortiment. Wintersport draagt in ieder opzicht bij aan een gezonde levensbalans. Bewegen is goed. 

......waar wilt u naar toe op Wintersport met uw personeel?

U kunt kiezen voor het mooie Willingen in het Duitse Sauerland. Omdat Willingen, vlakbij Winterberg en zo dichtbij de Nederlandse grens ligt, is het goed te doen om één dag aan te reizen, te gaan skiën en terug te reizen. Willingen is ook heel gezellige plaats om er een meerdaagse skitrip van te maken. We kunnen er teamtraining of teambuilding activiteiten aankoppelen.

Een aantal bestemmingen ligt iets verder op in Europa. Training & Travel heeft drie bestemmingen in Oostenrijk, nl. het PitztalWildschönau en de Zugspitz Arena. En wil je er heerlijk weer bij dan is de Siera Nevada in Spanje zeker een optie.

Voor meer informatie zou ik zeker eens informeren naar de mogelijkheden voor een Op Maat Wintersportvakantie met uw personeel.

Jan ter Haar
Jan ter Haar Verantwoordelijk voor nieuwe bestemmingen