Klanten en Reviews

Onderstaand reviews van een aantal klanten dat onlangs bij ons te gast was. Wil je een referentie geven, neem dan contact met ons op: info@trainingentravel.nl.

Met de locals in Schotland

Het programma voor onze 2-daagse reis is in een zeer constructieve wisselwerking tot stand gekomen. Bij Training&Travel wist men waar men  het over had en men  ging mee in onze wensen waar dat kon, maar ontraadde ook bepaalde onderdelen. Het programma dat eruit is gerold was erg leuk en zeer gevarieerd. Met name de activiteiten met de locals vielen erg in de smaak. Een tevreden klant! Dank.
 

Team Incentive Milaan

Het was een erg leuk weekend en erg goed geregeld mensen van Training&Travel. Dank daarvoor. Heerlijke combinatie van een stad verkennen en leuke ontspannende activiteiten doen zoals b.v. de segwaytour. Daarbij was het bezoek aan de F1 race op Monza top!!

 

ICT Firma aus Achen Waddeninsel

Lieber Leute von Training&Travel. Wir sind heil zu Hause angekommen und sitzen wieder am unseren Schreibtischen als wäre nichts gewesen. Wir sind einfach nur glücklich über dieses tolle Erlebnis. Vielen Dank nochmal für alles. Ist es möglich die Fotos, die ihr gemacht habt auch zu bekommen? Das wäre für uns super. 


 

Achmea Teamwork Weerribben

Wij vonden het een geslaagde middag gisteren! De barbecue was heel goed en het was prachtig weer! Grappig genoeg hadden een aantal mensen bij het eten “en nu….?”. Terwijl het toch onze uitdrukkelijke opdracht was om het vooral licht en gezellig te houden. Kennelijk hebben we wel een snaar geraakt. Ik ben voorstander van een vervolg en ga dat ook in de week leggen bij mijn collega’s. Leuke foto’s!

 

Vergadertrip Malaga

Namens het hele team willen we jullie graag bedanken voor het onvergetelijke bezoek aan Malaga. het hotel, het eten, de activiteiten en de top begeleiding van Juan hebben het tot een geweldige 4daagse gemaakt. Nogmaals bedankt en tot een volgende keer! Vergaderen combineren met een mooie locatie en bindende activiteiten is echt top!!

 

Incentive Toscane

Nog steeds een beetje herstellende, maar er gaat nog lang over gepraat worden (op een positieve manier natuurlijk). Wij zijn super tevreden over de organisatie en begeleiding van Training&Travel!!

 

 

Retreat Ronda

Geweldige retreat dagen beleefd in Andalusie. Lekker fietsen in Malaga, Jeeptour door de Sierra de las Nievas, teamwork en teamtraining bij onze Cortijo schitterend gelegen midden in de natuur bij Ronda. Een leuke combi met sfeer, passie en leren in Zuid Spanje. Training&Travel bedankt. Wederom was het pikobello georganiseerd van vlucht tot training.

 

Naar Ameland

Ons jaarlijkse teamuitje was dit jaar op Ameland. Geweldig eiland zijn we achtergekomen. Kiten, golfen, lekker eten en een prachtig hotel. We zijn als team helemaal "gefresh-upt". Moeten we vaker doen eigenlijk en dan weer graag met de enthousiaste en vakkundige begeleiding van Training&Travel.

 

Teambuilding Montferland

Onlangs mochten we weer voor onze jaarlijkse teambuilding naar buiten. Aangezien we uit Arnhem komen was het Montferland een prima keuze. Training&Travel begeleidde ons deze middag met de teamopdrachten in het bos. Het was prettig om zo door samen te werken meer inzicht te krijgen in je teamleden en in iedereen het goede naar boven te halen in de leuke opdrachten. Vernieuwend, nuttig en leuk. Training&Travel aanbevolen!