door

Dichtbij incentive: Verona

Training&Travel heeft in het aanbod een aantal locaties voor een incentive die zich op korte vliegafstand bevinden. Deze locaties zijn in het voorjaar en het najaar zeer aantrekkelijk door de aangename weersomstandigheden. Een mooi voorbeeld is de bestemming Verona in Noord Italie.

Verona is een leuke stad gelegen tegen de heuvels/bergen van Noord Italie en dichtbij het Gardameer. Verona is vooral beroemd door het prachtige Romeinse Amfitheater waar prachtige opera's en andere evenementen worden opgevoerd. 

Verona is gelegen aan de rivier de Adige een prachtig stadje met een oud centrum met vele interessante plaatsen zoals de basiliek, de citadel, de vele mooie piazza's, een paar mooie stadspoorten (o.a.Torre dei Lamberti) en talloze andere gebouwen. Zeer geschikt voor een biketourtje door de stad met aansluitend een lekkere pizzalunch. Een dag varen in 5/6 persoons boten op het Lago di Garda maakt ook vaak deel uit van het 3 daagse programma. Heerlijk relaxen, varen, zwemmen, lunchen etc. Natuurlijk gaan we ook lekker eten en is er de mogelijkheid voor een kookworkshop "pasta maken'. 

Training & Travel verzorgt vanuit Verona ook uitstapjes naar Milaan en Bergamo (mooi oud stadsdeel).

Incentive Verona
  •  
  •  
Jan ter Haar
Jan ter Haar Verantwoordelijk voor nieuwe bestemmingen