door

Valencia, stad van sinaasappels en paella

Valencia is na Madrid en Barcelona de derde stad van Spanje. De stad van de sinaasappel, maar dat niet alleen. Valencia wordt alom gezien als de geboorteplaats van de paella. Training & Travel kent de weg in deze stad naar de beste restaurants en laat mensen ervaren hoe de beste paella's smaken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Valencia heeft zowel een oud stadcentrum met de Plaza Virgin, de basiliek en de stadsmuur als een nieuw centrum met de Ciudad de las Artes y las Ciencias. Het twaalf kilometer lange Turia park in een oude rivierbedding nodigt uit voor een heerlijke wandeling met u en uw collega’s.

Een absolute aanrader is de optie om op nauwelijks 1,5 uur reisafstand in het binnenland met het hele team te gaan raften. Op de foto zie je de schilderachtige omgeving waarin collega's het 'gevecht' aangaan met de woeste elementen van de natuur. Een topactiviteit van een incentivereis naar Valencia.

Vlieg met Training & Travel mee naar de zon en geniet van de Festas. Klik op Valencia voor een reisvoorbeeld en overige opties.

 

 

 

 

Verbinden met collega's en tegelijk volop genieten van Valencia?

Valencia, stad van de sinaasappels en paella
  •  
  •  
Vincent Leenders