door

Groener reizen met Training&Travel

Training&Travel reist met klanten steeds groener. Training&Travel heeft meer groene(re) activiteiten in het aanbod, waarmee we tegemoet komen aan wensen en vragen van klanten om de reductie van CO2 te koppelen aan een bijdrage aan www.treesforall.nl.

Voorbeelden van groenere activiteiten in het aanbod van Training&Travel:

  • ebike tours
  • bezoek aan een lokale bijenkweker (beekeeper)
  • kayakken naar een ecologische viskwekerij in zee in Kroatie.

of:

een huttentocht van twee of drie dagen met collega's in de bergen of de activiteiten ter plaatse allemaal in de buurt te doen van waar je verblijft zodat je het reizen ter plaatse beperkt. Je bent in Rome en doet alle activiteiten ook in Rome, met alleen lokaal vervoer of te voet.

Slechts een aantal voorbeelden van activiteiten waarin medewerkers en organisaties groen bezig zijn. Een ander belangrijk aspect is het leertraject van dergelijke projecten die laten zien dat mensen met veel passie voor natuur en omgeving hun best doen om de natuur in stand te houden. 

Treesforall.nl is een nieuwe partner van Training&Travel die bomen plant ter compensatie van CO2-uitstoot. Aangezien we regelmatig met het vliegtuig reizen is dit een mooie manier om een bijdrage te leveren en mee te doen aan het zoveel mogelijk klimaatneutraal maken van de reis. Je kunt je zelfstandig melden bij deze organisatie en een bijdrage doen waarbij een x aantal bomen wordt geplant. Ook is het mogelijk om de naam van je bedrijf erbij te zetten.

Teamreis aanvraag
  •  
  •  
Jan ter Haar
Jan ter Haar Verantwoordelijk voor nieuwe bestemmingen