door

Groepsuitjes,-incentives weer van start na de zomer

We naderen het einde van de corona periode. Er mag steeds meer en na de zomer is het mogelijk om weer met groepen erop uit te trekken. Daarom gaan we weer open. Groepuitjes en groepsincentives kunnen weer in Nederland.

Veel bedrijven hebben tegen die tijd 2 jaar geen teamuitje gehad en zijn daar toch wel aan toe. Na het vele (thuis)werk en improviseren en het weinig zien van directe collega's is het nu tijd om weer samen op pad te gaan en samen leuke dingen te beleven. Eindelijk weer eens iets anders, de sleur doorbreken, samen op een nieuwe locatie bijeenkomen en energie en inspiratie opdoen!

De eerste groepen hebben inmiddels geboekt. Daarbij is er veel vraag naar luxe groepshuizen voor 20-40 personen met veel slaapkamers en een leuke gemeenschappelijke ruimte. Training&Travel faciliteert daar graag in. Wij hebben een goed overzicht wat er aan groepslocatie nog vrij is in Nederland eind september, oktober en november.  Daarbij is het wel zaak dat indien u dat wilt u nu dient te moeten gaan boeken anders is straks alles vol. De druk op verblijfslocatie in Nederland is nameljik groot aangezien de buitenlandse groepsreizen nog niet plaatvinden in 2021. Dat zal 2022 worden voor dit weer op gang komt. Dus dichtbij is nu de trend!

Zijn  de groephuizen vol dan zijn er natuurlijk altijd nog vele goede hotels.Training&Travel regelt natuurlijk uw hele trip compleet met activiteiten, catering, begeleiding en organisatie.

 

 

 

 

 

 

 

Lekker weg met collega's in Nederland! Veilig en dichbij!

Teamreis aanvraag
  •  
  •  
Jan ter Haar Nederland
Jan ter Haar Nederland