door

Teamgevoel in Belgie

Training&Travel is klaar om mooie incentivereizen samen te stellen waarvan medewerkers blij worden. Een locatie op relatief korte afstand is Belgie waar Training&Travel diverse bestemmingen aanbiedt: Gent, Antwerpen, Brugge en de Ardennen.

Kies je voor bourgondisch en licht actief dan zijn de stadsbestemmingen Gent, Antwerpen, Brugge een prima mogelijkheid om een 2 of 3 daagse te organiseren. Lekker eten, gezellig in de kroeg en tevens op een segway, een fiets of te voet of zelf met een raft om de stad te verkennen en te beleven.

Wil je een meer actief programma dan zijn de Ardennen met een heel scala aan outdoor- activiteiten zeer geschikt. Training&Travel komt al jaren met bedrijfsgroepen in de omgeving van de Lesse. Hier kun je naast kayakken, ook klimmen, abseilen, mountainbiken, railbiken, highrope parcoursen, gps tochten, jeeptours, quadrijden etc. Ook kun je met elektrische bootjes op de Maas varen, een kasteel of een bierbrouwerij bezoeken en heerlijk bourgondisch eten. Natuurlijk zijn combinaties van vergaderen, teamtrainingen en recreatief bezig zijn goed mogelijk.

Belgie dus!  Dichtbij, bourgondisch, actief, van alles mogelijk!  Training&Travel verzorgt graag jouw trip of training op een insprirerende locatie.

 

 

 

 

 

 

 

Lekker weg met collega's in Nederland! Veilig en dichbij!

Teamreis aanvraag
  •  
  •  
Jan ter Haar Training&Travel
Jan ter Haar Training&Travel Sales & Marketing