door

Teamgevoel in Belgie

Na een lange periode zonder teamuitjes is het weer tijd om samen met collega's leuke dingen te gaan doen. Wij als Training&Travel zitten alweer klaar om jullie van mooie voorstellen en programma's te voorzien waar medewerkers blij van worden. Een locatie op relatief korte afstand is Belgie waar we diverse bestemmingen aanbieden te weten: Gent, Antwerpen, Brugge en de Ardennen. 

Kiest je voor bourgondisch en licht actief dan zijn de stadsbestemmingen Gent, Antwerpen, Brugge een prima mogelijkheid om een 2 of 3 daagse te organiseren. Lekker eten, gezellig in de kroeg en tevens op een segway, een fiets of te voet of zelf met een raft door de stad om deze te verkennen en te beleven.

Wil je een meer actief programma dan zijn de Ardennen met een heel scala aan outdoor- activiteiten zeer geschikt. Wij komen al jaren met bedrijfsgroepen in de omgeving van de Lesse. Hier kun je naast kayakken, ook klimmen, abseilen, mountainbiken, railbiken, highrope parcoursen, gps tochten, jeeptours, quadrijden etc. Ook kun je met elektrische bootjes op de Maas varen, een kasteel of een bierbrouwerij bezoeken en heerlijk bourgondisch eten. Natuurlijk zijn combinaties van vergaderen, teamtrainingen en recreatief bezig zijn goed mogelijk.

Belgie dus!  Dichtbij, bourgondisch, actief, van alles mogelijk!  Wij verzorgen graag uw trip of training op insprirerende locaties!

 

 

 

 

 

 

 

Lekker weg met collega's in Nederland! Veilig en dichbij!

Teamreis aanvraag
  •  
  •  
Jan ter Haar Training&Travel
Jan ter Haar Training&Travel Sales & Marketing