door

Samen met collega's op reis na de corona periode

De Corona crisis houdt Nederland en de wereld in haar greep deze maanden. Dat vergt veel extra inzet en creativiteit van diverse groepen/branches uit de samenleving. Dit zie je nu om je heen gebeuren en dat geeft naast alle nare bijkomstigheden ook aan dat we samen toch meer kunnen dan we wellicht dachten.  

Ook onze business is tijdelijk stilgevallen en wij zijn als Training&Travel samen met klanten en leveranciers druk geweest met het verplaatsen/omboeken van reizen en events van de maanden april/mei en juni naar de maanden september en oktober. Door de begripvolle samenwerking met alle betrokkenen is dit tot nu toe zeer goed verlopen en staan nu vrijwel alle reizen, trainingen en events voor het najaar gepland.

Training&Travel presenteert zich als een flexibele organisatie en in deze tijden kunnen we toch wel zeggen dat we op deze classificatie best trots mogen zijn (dit horen we vaak terug van klanten). Hierbij helpt ook het feit dat we veelal eigen inkoop doen waardoor we ook de mensen en bedrijven aan de leverancierskant goed kennen en zo zijn we in staat zijn om met veel overleg alles prettig voor onze klanten te kunnen regelen.

Dat onze branche toch hard getroffen wordt, moge duidelijk zijn en daarom verzoeken we u als klant om vooral niet te annuleren maar om samen met ons de mooie reis, training of event om te boeken. Dat scheelt de reisbranche namelijk veel schade.

Er is nu veel teleurstelling, extra stress en onzekerheid en wat is er dan mooier dan uitkijken naar iets leuks, een moment dat je de stress en het harde werken beloond ziet worden met een teamreis waarin je wat afstand kunt nemen van een vervelende periode en weer opnieuw toenadering tot collega's en het vizier weer op een 'normalere' toekomst kunt richten. 

Wij wensen iedereen gezondheid, sterkte, geduld en creativiteit toe en zien jullie na de zomer graag terug op één van onze reizen. 

Heb je niet te maken met een omgeboekte reis en wil je als bedrijf op zoek naar een leuke trip, reis, training of event na de corona periode, informeer dan tijdig bij ons naar de mogelijkheden voor komend najaar en het voorjaar van 2021. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Actief op reis met collega's , elkaar leren kennen en ook nog veel plezier hebben is "goud waard".

Teamreis na Corona periode
  •  
  •  
Jan ter Haar Training&Travel
Jan ter Haar Training&Travel Sales & Marketing