door

Retreat in villa op Ibiza

Ibiza is hot, mooi, gezellig en bereikbaar op korte afstand van ons land (maar 2 uur vliegen). En Ibiza is veel meer dan stappen en party! Het eiland biedt voor kleinere groepen 8-25 pax mooie villa's als verblijfsaccommodatie. Hier is de sfeer anders dan bij een hotel en dit zal bijdragen aan het teamgevoel (wij-gevoel) aangezien u  met uw groep de enige gast bent bij de villa. Qua programma is het aan te raden een mix te maken tussen vergaderen, leuke doe-activiteiten het eiland zien en beleven en de sfeer proeven letterlijk en figuurlijk. Een combi van bijvoorbeeld een walkintour door de Dalt Villa (de oude stad) van Ibiza, een yogasessie met ontbijt op een idyllische locatie en een jeeptour over het eiland met lunch en chillen is vaak al genoeg voor een 3 daags programma. Niet avontuurlijk genoeg? Kies dan voor powerboot varen (90 km over het azuurblauwe zee) of de nieuwe rage electro surf. Tot liever wat rustiger, een catamarantour met zonsondergang?  

De maanden oktober en november zijn populaire maanden om aan teamvorming te doen bij bedrijven. Wij hebben nog mogelijkheden dus informeer bij ons en maak uw wensen bekend. Graag helpen we u en geven we advies om er een supergeslaagd projectevent van te maken.

 

 

 

 

Ibiza biedt talloze mooie baaien en stranden.Sommige zijn alleen per boot of jeep bereikbaar.Andere zijn makkelijk te bezoeken en bieden ook allerlei activiteiten. Wij kennen de weg en delen dit graag met u. Laat u verrassen en geniet van zorgeloos genieten met een arrangement via Training & Travel. Onze projectcoordinator/reisleider  ter plaatse regelt alles voor u.

Verbinden met uw collega en tegelijk volop genieten op Ibiza

Ibiza
  •  
  •  
Jan ter Haar Training&Travel
Jan ter Haar Training&Travel Sales & Marketing