door

Leer fotograferen op je teamuitje/incentive

Training&Travel vindt leren op een teamuitje of incentive altijd een belangrijk aspect. In dit kader bieden we vanaf 2020 een nieuwe activiteit aan die bij praktisch iedereen in de smaak valt: het beter leren fotograferen en video's maken met je smartphone of foto/videocamera. We bieden hierbij een light versie (1) aan en een workshop(2).

(1)Bij de light versie is de fotograaf/videomaker niet zelf te plaatse maar ontvang je van onze reisleiding tips op papier en bekijk je vooraf een instructievideo. Vervolgens gaat iedereen met deze hulp aan de slag. Dat wil zeggen dat je in groepjes op pad gaat en foto's en video's gaat maken. Je maakt eigenlijk je eigen reisverslag. Na terugkomst wordt de content doorgestuurd naar onze videodeskundige die van alle filmpjes een leuke impressie maakt die je binnen 2 weken in de mail hebt.  De activiteit neemt 2/3 uur in beslag.

(2)Bij de workshop is onze videomaster wel aanwezig en zal hij een workshop geven met reality begeleiding en ontvangt men nog dezelfde dag de video in de mail. Deze activiteit zal 5/6 uur in beslag nemen en kan dus dagvullend zijn. 

Doel van de activiteit is tweeledig.

-individuele kennis en vaardigheden opdoen om beter te kunnen fotograferen en filmen.

-het samen met je bedrijfteam een fictieve reis te filmen waarin ze zelf figureren. Teamwork!

 

 

 

 

* 80% van al het internetverkeer in 2022 zal bestaan uit video

* 135% meer organisch bereik van een Facebook post met video t.o.v. een post met een foto Elke minuut komt er 500 uur aan video bij op YouTube

* Er worden meer zoekopdrachten gedaan binnen YouTube dan op Google

* 260% meer tijd wordt besteed op een internetpagina mét een video dan een pagina zonder video

* 43% van alle marketeers geeft aan dat ze meer met video zouden willen doen als tijd, middelen en budget geen probleem zouden zijn

 

 

Actief zijn samen met collaga's op allerlei locaties Maak leuke foto's en video's.

Video maken tijdens Teamuitje/Incentive
  •  
  •  
Jan ter Haar Training&Travel
Jan ter Haar Training&Travel Sales & Marketing