Wie zijn wij

Training&Travel is een fullservice incentive bureau met kantoor in Didam. Hier werkt een kleine staf met veel enthousiasme en professionaliteit aan alle organisatorische werkzaamheden. Tevens worden hier klanten ontvangen, wordt er gebrainstormd over nieuwe producten en diensten en bevindt zich een opslagloods met materialen. Aangezien wij praktisch alle inkoop zelf doen, beschikken we over een groot netwerk van leveranciers. Daarnaast begeleiden we al onze reizen, trainingen en andere activiteiten zelf met behulp van onze deskundige freelance medewerkers.

Veilig en verantwoord boeken

Training&Travel is lid van de VVKR en het Garantiefonds GGTO

Historie

In 1992 is eigenaar Jan ter Haar in Arnhem begonnen met het organiseren van bedrijfsuitjes voor groepen uit het bedrijfsleven. Dit mondde uit in kleine en grote evenementen in Nederland, het Sauerland en de Belgische Ardennen. In 2005 werd het kantoor in Didam geopend en is de reis-incentive afdeling opgezet onder de naam Training&Travel. Daarnaast werden teamtrainingsprogramma's ontwikkeld en geimplementeerd. Sinds 2010 zijn er golfactiviteiten toegevoegd aan het bedrijf waarbij golf en netwerken het speerpunt vormen.

Nu, anno 2017 kunt u met ons alle kanten op op het gebied van binding maken met uw belangrijkste doelgroep, namelijk: uw personeel

Kantoor

Het kantoor is gevestigd in Didam, even voorbij Arnhem.  Adres: Bieslook 2d, 6942SG